Hanne Kolstø E det berre mej 2
Hanne Kolstø E det berre mej LP 2 2
Hanne Kolstø E det berre mej LP 2
Hanne Kolsto E Det Berre Mej Testpress

E det berre mej

LP
€24.01
LP LTD
€27.45
LP CUSTOM ARTWORK TESTPRESS
€68.73
File under: 
Pop/Rock  ›  Indie  ›  Electronic & Experimental  ›  Electronica
Tags: 

Label: 

LP: 

EAN: 

7041889514519

Catalog number: 

JANSEN155LP

Release date: 

01.03.2024

LP LTD: 

Catalog number: 

JANSEN155LPLTD

Release date: 

01.03.2024

LP CUSTOM ARTWORK TESTPRESS: 

Catalog number: 

JANSEN155LPTP

Info: 

Etter åtte album på åtte år tok Hanne Kolstø seg en liten pustepause. Hvis en kan kalle det en pustepause å starte et nytt band og skrive sin første roman. Men nå er hun klar med sitt niende studioalbum. Et hus i skogen i Hvitsten er artistens nye base, og derfra flommer kreativiteten tilsynelatende over.


Den fire ganger Spellemann-nominerte artisten returnerer med et overflødighetshorn av et album. E det berre mej inkluderer fengende og sjangeroverskridene låter med de finurlige og smarte tekstene Kolstø har bygd sin karriere på. På låter som «Ei gate i Monopol», «Enda» og singelen «Samme ka ej sej» flexer Kolstø sine lyriske muskler. Mens på åpningssporet «Kom igjen» kommer hun med en slags programerklæring – eller er det en unnskyldning: «Ej gjerkje slik dei sei at ej skal // Ej brenn brue // det berre skjer // Ej ser og ser at det skjer at det skjer // Men hjertet mitt e fritt»


Selv sier Kolstø: «Albumet er som vanleg ein leik med sjangarar; pop, techno, rock, vise, eit hint av folkemusikk (!), men den største overraskinga for meg denne gongen var den plutseleg lysta til å snakke tekst.» Her sikter hun til spoken word-partiet på «Nervevrak».


E det berre mej er produsert av Kolstø selv. Men å produsere er ikke det eneste hun gjør. Hør på dette:


Nylig slapp Kolstø debutalbumet til duoen Midnight Machine som hun har dannet med Pow Pow-medlem Sigurd Thomassen. Hun har skrevet boka Psykopatmusikk, som i disse dager er på vei til utgivelse på Oktober forlag til våren 2024. Albumcoveret har Kolstø malt selv. Hun hadde sin første utstilling, den multimediale Siste miks 33 moh på Hvitsten Salong i august.

Tracklist: 

A
Kom igjen
Til det blir mørkt
Enda
Nervevrak
Samme ka ej sej

B
Ei gate i Monopol
Redd dej sjøl
Ut av dej
En anna kant
E det berre mej